Mejlade pappa och fick bra svar

Godkväll på er

Mejlade som vanligt på söndag och fick besvara en fråga pappa undrade över. Jag skickade länk från hemsida och sa att det står just ordet jag skrev PEM o länkade till rme.nu o främst PEM pappa svarade han läst om både detta o min me så nu vet han hur jag har det o han frågade om Emma dagen på lördag hur jag tänkte. Sa i v 2 dagar o även v efter. Men kom på att pappas personal har semester v efter kommande så blir torsdag el fredag jag åker hem

 

Så skönt o få en älskad pappa o förstå mitt liv.

 

Skickade in en redigerat dokument till gfp o en övrigt kommentar till arb ledaren o jobbar v som kommer o sedan som igen

 

Hoppas på bra återkoppla

Imorgon måndag EM ska jag klippa toppa o lugg o känns kul

 

Ha de o sov gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *