Riktigt kul o bra dag idag

Somnade strax efter 23 igår kväll o inatt tidsomställning o vaknade strax efter 5 i morse. Låg o vänta på morgonbesöket o kom lite sent. Men upp o åt frukost o skulle dricka te o blev dyngtrött o la mig o steg upp ca 9.40 värmde o drack.

Åkte ca 10.30 iväg till kyrkan med en bra chaffisar. Dock ryms inte på favvo listan men tätt inpå. O var iväg till en annan kyrka än vanligt. Men riktigt bra. Våran församling har ett big bang. Med ett komp o en rad saxofoner o en med tromboner o en med trumpeter. Det var en ssmmanlyst gudstjänst oss två tillsammans.

Ruggigt bra musikmäsaa o bra predikan. O sedan samma chaffis hem o han gjorde min dag utöver annat.

Helgen var första för denna helg med icke delade turer o en personal ledig i helgen o hela kommande v. Hon har barn i skolåldern o nu höstlov o tror hon är hemma med familjen o skönt för henne.

Trötter i farten o värker med. Dryga typer dessa är

Kram o på återförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *