Hej på er o lite allt möjligt.

Idag den 15 oktober firas vita käppen i hela världen o ett mycket bra hjälpmedel o använda sig av.

Har tidigare kunnat gå o då använt detta

Bra att en sådan dag ordnas årligen i hela världen

Även tagit tag i o söka flera ledsagartimmar i månaden o även en ny ledsagare där jag har en nu o varit väldigt många år men blivit stora problem. Jag äter vego o hon tål inte lök i nån form o alltid på Tors o fre kväll o aldrig en tisdag o udda v helg. Även om jag sagt till i god tid över en månad innan så gäller udda v o inte kul. Kan hända närsomhelst jag behöver en ledsagare på helg. O har en nu o hon är kapabel o jobba 25% o hon är toppen o kan rulla mig i rullstolen o syntolka mm o toppenbra. Vilket min andra inte riktigt kan o inte gå längre promenader heller. Lite tråkigt o ha det så.

Nu hoppas jag att när jag träffar min kurator o hon hjälper mig med två olika läkarintyg. Ett för mera timmar i ledsagning o ett för flera duschar i v. Skäligt är 3 men önskar 5. O pratat med en handläggare på kommun om skäligt o verkligt. O hon säger går på domar o lagen o är 3 som går o få som mest utan ett intyg på omständigheterna

Dumbommen trötter hägrar med mig o natten som gick fick jag ett bra besök av killen John blund o trött hela fm o ut på promenad o sedan iväg på träning o följt av träff med SRF o vita käppens dag.

Nu börjar längtan efter ett besök av killen blund o få sova o vila ut.

Jo livet rullar på o hoppas på ny ledsagare o på mera timmar i månaden.

Ha de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *