Kul dag igår o blev riktigt bra

Jag träffade min goda vän igår o bjöd på gofika o blev sockerfri muffins o wafers samt te. Ruggigt gott o riktigt trevligt hade vi. Vi ses alldeles för sällan. Typ var tredje månad. Lite svårt o fixa fika till henne men går o kul o få bjuda när hon gör för mig stora saker. Ex åka till återvinningscentral o myror nu o då.

Bor på samma område stadsdel. Vi sjunger i samma kör med.

Syns på söndag när vi ska sjunga med Erik Tilling o blir superkul

Nu läser jag en bra bok o dricker morgonkopp te. Ätit frukost o gjort sjukgymnastik programmet.

I tisdags var det en bra dag även en evig väntan på mycket. Främst resor till o från sjukvård. O blev en väntan typ en kvart extra innan jag kom in o tog ett tag o komma på britsen. Blev en magnetkamera. Görs ca årligen varje år. Less på den.

Vid lunchtid ska jag iväg på mitt hemtjänst företag ordnar höstmys o lunch o trevligt.

Kram o på återhörande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *