Äntligen fått sova bra i två nätter o mår bättre

Har blivit riktigt blessad av killen John blund nu i två nätter o nu börjar livet gå sin vanliga gång. Mår bättre o ringt saker jag inte haft känslan av att våga. O en seger. O äter fortfarande antibiotika o på måndag lunch är den över. Trötter i farten som vanligt. Jobbiga typen o less på honom. Har ledsagning ikväll o nu iväg på samtal o söndag hem till föräldrarna o blir roligt. O längtar dit nu.

Känns som jag börjat komma i vanliga gängorna o känns bra. Så skönt o bli mer som vanligt. Underbart.

Var hos min fina o bästa vän igår o gjorde min kväll. Åt en nyttigare variant på pannkaka. Gjord på fullkorn. Vanligt hos henne. Använder dinkel nu o då. Tre av fyra chaffisar igår var bra. Kul o få bra chaffisar på färdtjänst. Gör ju redan roligare.

Ha de o hörs framöver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *