Mår skitdåligt ikv.

Huva vilket liv. Superledsen. Gråter o är ledsen. Skrivit till kuratorn ikv o berättat mina problem om vissa saker främst färdtjänst o vissa andra saker. Mår uruselt dåligt o trött är bara förnamnet o vågar inte ringa växeln nu. Känner mig rädd o besvärlig o dålig. Gått ett dygn på antibiotika. Skrev till ssk på teamet på sjukhuset o berättade ifall nån avvikelse på proverna o sa jag vill ha en utredning kring tröttheten. Sa till kuratorn min ärende kring gode man ligger hos kommunen o måste åtgärdas inom kort.

Så trött o ledsen jag vet inte vad. Gråter gråter

Uppdaterat iPhone o iPad till iOS 13.1 som kom ikv o tror det blev bra.

Nu strax isäng o hoppas killen John blund sköter sig

Ha de o på återhörande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *