Oj vad fb är bra. Mycket löser sig där

Har skrivit i ett gäng med grupper om lite allt möjligt.

Senaste gångerna handlade det om nåt typ av lurar till telefon o fungerar på VoiceOver o fick svar i en syn grupp med it inriktning. Beställde o hämtade ut dem igår o testade o super bra o jättenöjd med mitt införskaffande.

Sedan att kunna kommentera o vara till hjälp i grupper med en del erfarenheter jag har med många olika diagnoser o kunna ge tips o råd till andra o många säger tack o hade inte tänkt på just det kunde vara så. En hel del kunskaper har jag samlat på mig genom åren som multisjuk. Har en drös med olika fel o olika typer av problem o kan verkligen ge råd o tips på mycket.

Har nu hört o min ansökan är mottagen hos tingsrätten o överförmyndarnämnden fått in min ansökan om gode man o hoppas det går ganska fort.

Längtar till om någon timme ikväll när min kör börjar om efter sommaren ska bli jättekul o roligt att börja om igen.

Kul o träffa en personal jag inte sett på länge IOM semester o för två v sedan o helgen dök hon aldrig upp o saknat henne o nu kommer hon på middag o kväll idag. Ska bli kul o ses igen när det var så länge sen vi sågs. Lite halvt om halvt med relationen men känns kul nu när det var så längesen vi sågs

Ha de bra o på återhörande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *