Händer saker nu

Har haft fruktansvärt ont i mitt kateter område. Den blir omsatt imorgon fredag.

Läk i tisdags sa jag har ont i nerver o ärrvävnad o fistel. Hon förstod verkligen vilken smärta jag har.

Helgen för typ 2 v sedan låg jag på siffra 8/10 dygnet runt till dåvarande måndag middag. Ringde vc på måndag morgon o remiss var skickad o ssk ringde mott o fick tid i tisdags. Imorgon fredag blir det åtgärdat. Det gamla insticket ska läka ihop o det nya läka delvis för att bli normalt.

Sedan provade jag ut tyngdtäcke igår o kommer o hämta det på tisdag när jag är på vc o hämtar medicin. Blir ett bolltäcke på 6 kg o spännande. Hoppas killen John blund kommer sköta sig väldigt mycket bättre.

Idag en idiot enligt mig. Hoppas han kan bli bra igen.

Fick veta att pappa har fått så bra syn efter operation. Haft 0,7 o sa typ såg större delen av tavlan o tänker typ 100% idag. Kul för honom o glad att det lyckades för honom.

I afton blir det utgång på en restaurang med en förening o ledsagare. Blir kul o gott.

Ha de o på återhörande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *