Huvva vad drygt o jobbigt.

Mår inte bra. Trött trött trött. Orken är typ borta nu o fattas mig. Vill men finns inte.

Ger mig inte. Åker iväg på planerat o tycker inte om o ställa in. Blir fel för mig. Gillar inte o boka av det som är planerat.

Få se hur det löser sig med insatser o likn. Har inte ork till hur de planerar idag. Blir för mycket o lite nu o då. Vill inte boka av o vill inte stryka o vill få annan tid men går inte. Ta emot el avboka. Vill inte avboka tider. Viktigt o få hjälpen men på mina villkor.

Jobbigt. Typerna John blund o dvärgen trötter önskar jag att de försvinner för evigt. De stör mer än hjälper.

Ja nu väntar jag på middagsbesök o vill inte ta emot henne. Känns inte bra för mig. Gillar inte henne. Gillar inte att hamna i diskussion med henne. Problem med personkemin.

Få se hur veckan flyter på. Måndag o hemma. Tisdag vanligt o hämta medicin o onsd astma undersökning. Fre läkarbesök hos spec o efteråt utprovning av tyngdtäcke.

Få se hur folk tar detta med orken. Mejlat biståndshandläggare o personal o även verksamhetsansvarig

Hoppas det går att lösa detta med min ork o flexibilitet o rätt personal. Längtar till nästa helg. Är favvo helgen. Nu endast gilla läget. Trivs inte med hon som har så många besök idag o även imorgon. Trivs inte.

Men två bra i helgen. En som har lördag o hon jag inte gillar tre besök på sönd o även två på måndag

Ja ha de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *