Nöjd med livet o lite så

Nu har jag blivit av med grejer o fått struktur på mitt hem o organiserat så gott som klart. Minimalt kvar

Känns bra. Tagit bort tomtar o juldukar även om stakarna kommer ner om två v men en bra bit på väg.

Under fred o helgen fått svar på mina besvär med klåda o frågat i grupper o hört det är ett vanligt symptom vid diabetes o sedan hört mina mediciner har klåda som biverkningar o känns bra o hittat en orsak till min hemska klåda. Har även pratat med en spec mottagning på sjukhuset o fått tel tid till en läkare om en dryg v o blir nog bra. Känner hopp nu.

Har tid till dietist imorgon o jobbar på viktnedgång o vill få till ett bra sätt o tappa vikt. Testat lchf men var inte min sak o mådde inte bra på denna kost.

Står relativt stilla på vågen.

I fredags fick jag brev o hörde mina mr bilder var normala o kändes bra. Men ändå lite probl med trötthet. Hört att både fibromyalgi o diabetes ger trötthet o även klåda båda diagnoserna o har båda o har nu bra koll på smärtan i fibro kroppen efter ny medicin o gett mig livet tillbaka o skön känsla för mig.

Min spasticitet är hemsk o träffar en sg på torsdag som kan detta bra o ser fram mot besöket då

Tid till optiker den 17 januari o kolla syn o nya glasögon o ny kikare blir det nog båda.

Mycket positivt ett tag framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *