Mår fortfarande inte bra

Var på valborgsfirande igår o trevligt. Trodde jag skulle åka ensam men icke. Nu söker jag som ensamåkande på färdtjänst o redan fått på sjukresa.

Min kropp inte bra o delvis vädret o regn idag delar av dagen o kv. Blir arg på livet nu o ofta lite fel på personal o känns inte bra o gilla läget. Längtar till nästa dag nu, onsd 2maj när jag träffar min fantastiska läkare o behov av det o dags för besök. Nervös över mina mr bilder jag gjorde för några v sedan o känns inte bra nu.

Har nu fått beviljat studieuppehåll o känns bra nu.

Problem med en bekant som hör av sig mellanvarven o tyst långa perioder känns inte bra. Vill ha kontakt med hen.

Mina föräldrar har det nog med sig o mor dement o pappa fullt upp med sig o henne.

Läser nu en fantastisk intressant bok av Peter halldorf o duktig o skriva o handlar om profeten Jeremia i gamla testamentet.

Hoppas bli bättre framöver IOM jag söker assistans o de säger det kommer o bli bra o mkt bättre än idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *