Mycket i livet ett tag

Mår under omständigheterna ok men inte bra. Varit med om ett bedrägeri o får hjälp med detta från mina föräldrar o glad över dem.Sedan bestämt mig för studieuppehåll o mår skit. Har även ansökt om assistans o min kurator vet att det går igenomSedan haft probl med en kille o vi varit tillsammans men gått ifrån det o är fb vänner o pratar med varandra o besök ibland ändå.Min smärta är ok men nu pollen igång o klart i slutet på augusti o mina ben vill inte samarbeta med mig. Inte som jag vill. Får veta 2 maj hur mrt ser ut o lite orolig eftersom jag inte mår bra alls nu. Trivs i min rullstol o rullstolstaxi o blivit beviljad ensamåkande på sjukresa med anl av min allergi o astma.Ha de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *