Jobbigt 

Har inte skrivit på mkt länge. Just nu livet ett hv o hemsk smärta o jobbigt.  Kommit i ett skov efter fri från detta i två tre år efter en behandling o nu kommit tbx o gilla läget. Hoppas inte hen kommer på måndag morg hen klarar inte av att få upp mig pga hens probl o jag kan idag inte tillgodose hens behov efter dagens tillstånd. Har pratat med arbetsledare o sagt hur det ser ut idag o fibro är ju nåt som blir värre o värre hela tiden o nu känner jag av det med. Hen har likadan problematik o inte bra tycker jag. Men nu i helgen bra folk o njuter men nervös för måndag morgon o sedan sagt till arbetsledaren att jag har nya behov nu IOM mitt skov o hon säger hen inte ska komma till mig på morgonbesök o hoppas det gäller från nu på måndag 

Blir inte bra annars 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *