Midsommar 

Hej igen 

Har firat midsommar i klabböle energicentrum igår o var jättebra och idag varit till mina föräldrar o hjälpt pappa o fått min gamla dator o sedan jordgubbar ägg o grönt o tekopp o pappa blev glad för han ny dator o försökte hjälpa honom med förstoring o hittade förstoringsglaset på datorn o fixade det o han blev nöjd o fixat inloggning till en sida Legimus o fixat så han kan läsa han med. Lite synskadad han med men jag gränsfall till gravt synskadad o klarar mig hjälpligt 

Åkte båda vägarna med färdtjänst o bra chaffisar båda vägarna o på måndag börjar semester för många chaffisar. Tråkigt o vara utan vissa men kommer ju tbx efter några veckor o ledig o på g igen o kul o jobba igen tänker jag 
Ha det bra 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *