Mår skit o jobbigt 

Nu mår jsg inte bra o spec igår o förrgår o idag lite bättre o en på hemtj säger jsg grinar varje dag o tycker eg tid för op i axeln o ortopeden sa jag ska grina tre fyra dagar igenom dygnet innan op iom att jsg på min 39 årsdag blev op på samma sätt som görs vid 70 o har redan en halvprotes inopererad sedan dess o därför jag inte får op innan detta o hen säger ju att jsg grinar mkt nu o kombon med smärta o synförsämring gör ju inte saken bättre o låter som jsg ska få en psykolog kontakt på synrehabiliteringen så småningom o känns bättte o kan bli bra o hoppas hen kan göra att jag mår bättre rent generellt o tar nog någon några veckor innan det går igenom o detta känns bra för mig o tider på sjukvård 10-12 april o sedan veckan efter ett besök nu o går ju iväg en del pengar iom resekortet tog slut o då upp till 1600 o betalade hundringen i tisd mot onsd o blev akuten pga stopp i nåt som måste funka o inte funkat på en dag från före sju till tio på kv o fick göra på annat sätt o därav jag åkte till sjukvård o spolade o funkar nu som vanligt 
Känns lite bätttre 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *