Vill skriva av mig 

Hej jag vill skriva att jag mär mkt bättre i min smärta idag o i helgen o gillar läget o mår bättre än jag gjort på länge o vöntar på min hemtj kv besöket nu typ 21.15 o blir då av med stödstrumpor o får diskat o blir lite fika o mediciner o sedsan gilla läget på nytt till typ sju imorg bitti o då upp o duscha o ev träning men ingen tvätt men tisd morg o FM blir det tvätt IOM det är helgdag o nationaldag imorg den 6/6 o blir nog lite tv på kv o set fram mot Skansen o kungligheter o ev rosenius afton på våran EFS sommargård i stan o går framåt ang träning o går lite lite här hemma i samband med träning o nu värre efter en tids sjukdom i typ tre år o två med rullstol o ser möjligheter med träningen o känns bra nu. Kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *