skov

Hej

Jag har senaste veckorna dragits med mycket svår smärta i axlar och rygg och lite svårt att stå. Men ändå bättre än det som varit. Fick besked o9m att mina inflammationer har läkt ut, hallelujah. fick det beskedet på ett läkarsamtal för ca en månad sedan och som kristen så var jag tvungen att säga just det ordet.

Skönt att höra. De vet inte om jag kommer att kunna gå normalt igen efterosm det var så svårt att hitta rätt behandling. Men det blev utläkt. Skönt.

Har sjukgymnastik 3ggr/v med hemtjänsten har bara varit denna vecka men funkar bra. Alla som får göra det har varit med  denna vecka sedan har jag börjat träna på gym sedan första december med min ledsagare, funkar bra. Har fått veta att hon vill ha en till som hjälper henne eftersom jag har  just nu 25 tim/månad och hon jobbar heltid och typ 6 tim i veckan tycker hon är jobbigt så nu söker vi en ny ledsagare som ska passa för mig, med mina problem med allergier och astma samt mitt behov av hjälp med dusch och lunch/middag, inköp av kläder och presenter osv, har en synskada som gör att jag ser översta raden på 4 meter. normalt är 10 rader på 6 meter och jag har ingen på sex meter, ganska dåligt med andra ord.

Har ganska mycket diagnoser jag lever med. Reumatiska, neurologiska, psykiska, allergi och diabetes mm

Fakta men sant.

Just nu har jag drabbats av ett reumatiskt skov i axlar och så.,. får typ 4-6 tim sömn per dygn, jobbigt. I nuvarande tillstånd så är det svårt att lägga sig och ta sig  upp själv, kan bli larm för att ta sig upp.

Jobbigt att inte klara sig själv med att ta sig upp. Funkar normalt sett.

 

Nog för idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *