just idag

har gjort ganska mycket idag. vaknade vid 7 imorse och har varit på stan och gjort den osäker kom hem vid halv tre i em. skönt att vara hemma, fick nyss mitt em besök av hemtj. och bytte skor och fick en kram, en kram betyder så mkt för mig. man kan alltid fråga mig om en kram, brukar sällan inte svara nej om det är någon som frågar om man kan få en.

just nu så är smärtan ganska bra. ibåde axeln och ryggen, kan inte klaga..

väntar på att hitta på något, kanske gå och dricka en kopp te, tyckte min kp som jobbar på hemtj i dag och i helgen. han sa att han tyckte att jag skulle ta en kopp te. det blir nog så.

ska lyssna vidare på boken, Kamelklubben med Magnus Roosman som uppläsare, han är bra på att läsa böcker och även en relativt bra skådis också tycker jag.

jag finns på facebook också.

tack för nu idag.

kram alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *